I love this time of the year, the beauty of tree leafs, the seasonal products like chestnuts, mushrooms, pumpkins, quinces...When Autumn comes I get more cosy and homebody. I like to light scented candles, prepare some tea or a spicy chai soy latte, cook more, read a good book, watch films and series with my boyfriend covered with soft blankets.
When September comes, with its first grapes I always like to make this smoothie in the morning. It's so easy, sweet and tasty...I'm sure that you will love as much as I do.
Ingredients (4 persons):
A generous handful of purple grapes
2 Bananas
2 Pears
3 Big glasses of almond milk (cool temperature)
2 Tablespoons of maple syrup (optional)
Method:
Wash the grapes and the pears, peel the bananas and cut the pears. Put the fruits in the blender with the rest of the ingredients and blend everything well.
The seeds of the grapes don't bother me, because it's a source of fiber and antioxidants, but if you don't like the texture, you can strain the mixture before you serve the smoothie.
Enjoy!!
Me encanta esta época del año, la belleza de las hojas de los árboles con sus diferentes colores, los productos de estación como las castañas, las setas, las calabazas, los membrillos...Cuando llega el otoño me gusta estar más a gusto y en casa. Me encanta encender velas perfumadas, prepararme un té o un chai tea latte con leche de soja, cocinar más, leer un buen libro y mirar películas y series con mi novio cubiertos con suaves mantas.
Cuando llega el mes de septiembre con sus primeras uvas, siempre me gusta preparar este smoothie por la mañana. Es tan fácil, dulce y sabroso...Estoy segura que os gustará tanto como a mí.
Ingredientes (4 personas):
Un puñado generoso de uvas moradas
2 Plátanos
2 Peras
3 Grandes vasos de leche de almendras (fría)
2 Cucharadas soperas de sirope de arce (opcional)
Elaboración:
Lavar las uvas y las peras, pelar los plátanos y cortar las peras. Poner todas las frutas en el blender con el resto de los ingredientes y mezclar bien.
Las semillas de las uvas no me molestan, ya que son una fuente de antioxidantes y de fibra, pero si no os gusta la textura podéis colar la mezcla antes de servir el smoothie.
¡¡Disfrutad!!
J'adore cette période de l'année, la beauté des couleurs des feuilles mortes, les produits de saison comme les châtaignes, les courges et potimarrons, les coings...En Automne, je deviens plus casanière et cosy. J'aime bien allumer des bougies parfumées, préparer du thé ou un chai tea latte épicé au lait de soja, me mettre aux fourneaux, lire un bon livre, regarder des films et séries avec mon copain couverte de douces couvertures.
Lorsque le mois de septembre arrive, avec ses premiers raisins, je prépare toujours ce smoothie le matin. C'est très facile, sucré et délicieux...Je suis sûre que vous l'aimerez autant que moi.
Ingrédients (pour 4 personnes):
Une poignée généreuse de raisins noirs
2 Bananes
2 Poires
3 Grands verres de lait d'amandes (froid)
2 Cuillères à soupe de sirop d'érable (optionnel)
Élaboration:
Lavez les raisins et les poires, épluchez les bananes et coupez en petits morceaux les poires. Mettez les fruits dans le blender avec le reste des ingrédients et mélangez bien.
Les pépins ne me dérangent pas, car c'est une source de fibres et antioxydants, mais si vous n'aimez pas la texture vous pouvez passer le mélange par une fine passoire avant de le servir.
Savourez!!
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