Friday, 13 March 2015

Cinderella Soup


I can't wait to see the new Disney Film "Cinderella"...Even if I'm an adult, I still a child at heart.

I really share the same values as this story, that want to teach to the children a lesson...Whatever are the circumstances you have always to stay true to yourself, be kind to others and wait because good things happen to people who are perseverant.

Yesterday, I went to my local organic market and I was surprised to see that they still have pumpkins, so thinking of this new release and Cinderella's carriage, I wanted to make one of my favorites soups.

Ingredients for 4 persons:

2 Kg of Pumpkin

1 Liter of homemade or organic vegetable stock

1 Big onion

6 Tablespoons of Extra Virgin Olive Oil

Salt, Black Pepper and Nutmeg


Method:

Chop the onion in small parts and add it with the olive oil in a large saucepan. Let it cook slowly until it has a golden colour. Then, add the pumpkin in the same saucepan peeled, deseeded and chopped and cook it slowly during 10 minutes. Add the vegetable stock and let it boil until the pumpkin is tender. Then, mix well with a hand blender and add (if you like) salt, pepper and nutmeg.

 

Estoy deseando ver la nueva pecula de Disney "Cenicienta"...Aunque ahora ya sea una mujer adulta en el fondo sigo siendo una niña.

Comparto los mismos valores que esta historia, que pretende enseñar a los niños una leccn...Sean cuales sean las circunstancias tienes que ser fiel a ti mismo, ser bueno con los demás, y esperar...Ya que las cosas buenas suceden a las personas que perseveran.

Ayer fui a mi mercado bio y me sorprendí al ver que aún tenían calabazas y pensando en este nuevo estreno y en la carroza de Cenicienta quise hacer una de mis cremas favoritas.

Ingredientes para 4 personas:

2 Kg de Calabaza

1 Litro de caldo de verduras casero o bio

1 Cebolla grande

6 Cucharadas soperas de aceite de oliva Virgen Extra

Sal, Pimienta Negra y Nuez Moscada

Elaboración:

Cortar la cebolla en trozos pequeños y ponerlos en una olla grande con el aceite de oliva. Dejar que la cebolla tome un color dorado a fuego lento. Después añadir la calabaza, en esta misma olla, previamente pelada, cortada y sin pipas. Dejar freír a fuego lento durante 10 minutos. Agregar el caldo vegetal y dejar cocer hasta que los trozos estén muy blandos. Triturar con una batidora y añadir (si os gusta) sal, pimienta negra y nuez moscada



J'ai hâte de voir le nouveau film de Disney "Cendrillon"...Même si je suis une femme adulte maintenant, je me sens comme un enfant au fond de moi.

Je partage les mêmes valeurs que cette histoire, qui veut apprendre aux enfants une moralité...Quelque soient les circonstances vous devez rester fidèle à vous même, être gentil avec les autres et attendre, car les bonnes choses arrivent aux personnes qui persévèrent.

Hier, je me suis rendue à mon marché local bio et j'ai été surprise en voyant qu'il y avait encore des citrouilles et c'est en pensant à cette première et à la carrosse de Cendrillon que j'ai fait une de mes soupes favorites.


Ingrédients pour 4 personnes:
2 Kg de Citrouille

1 Litre de bouillon fait maison ou bio végétal
1 Grand oignon
6 Cuillères à soupe d'Huile d'Olive Vierge Extra
Sel, Poivre et Noix Muscade

Élaboration:

Coupez les oignons en petits morceaux et ajoutez l'huile d'olive dans une grande casserole. Laissez dorer les oignons jusqu'à l'obtention d'une belle coloration. Ensuite, ajoutez la citrouille préalablement épluchée, épépinée, et coupée en morceaux et faites la cuire pendant 10 minutes dans cette même casserole. Ajoutez le bouillon de légumes et laissez bouillir jusqu'à ce que les morceaux soient très tendres. Triturez bien à l'aide d'un mixeur plongeur et ajoutez (si vous aimez) du sel, du poivre noir et de la noix muscade.
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